Haberler

CHP Milletvekili Muharrem İnce Babasını Kaybetti

Güncelleme:

CHP'li Muharrem İnce'nin babası Şerif İnce, bir süredir gördüğü kanser tedavisine yenik düştü. İnce'nin cenazesi yarın toprağa verilecek.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin babası Şerif İnce tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybetti.

CENAZESİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Bir süredir gördüğü kanser tedavisine yenik düşen CHP'li İnce'nin babası Şerif İnce'nin cenazesi memleketi Yalova'nın Elmalık köyüne getirildi. Merhumun cenazesi yarın öğle vakti Elmalık Merkez Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Muharrem İnce Elmalık Yalova Politika Haberler

500

Yorumlar (13)

Deyyuss:

Din düşmanlari chp neden camiye götürürler anlamiyorum. Fatma nur diye bi chp li m.v başı kapali kizlari ne hale getirdi 28 şubat sürecinde..unutmadik bu islam düşmanlarinii.

2
24
yanıtYanıtla
Yaziklar olsun...:

Bari boylesi bir gunde akli selim davraniniz. Kimin ALLAH katinda daha iyi insan oldugu ancak Allah bilir. Hakaretlerle bir yere

yanıt3
yanıt1
DİNARLI SELAMİ:

BAŞINIZ SAGOLSUN SAYIN MUHAREM BEY ALLAH BABANIZIN RAHMET EYLESİN SİZİN GİBİ BİR EVLAT YETİŞTİRDİGİ İÇİN GÖZ AÇIK GİTMEMİŞTİR ALLAH SABIR VERSİN AİLENİZE

7
3
yanıtYanıtla
GEREK YOK TANSİYONA:

BABANIZA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM. SİZİDE İÇİ BOŞALTILMIŞ BİR PARTİNİN İÇİNDE GÖRMEK İSTEMİYORUM DENİZ BAYKALLA AKP YE GEÇİN İZTERİM CHP HDP AYNI BE ABİ.

8
1
yanıtYanıtla
DEGERLi YORUMCULAR:

muharrem ince gibi vatana millete, bayraga ve sancaga, ölüye ve diriye, ramazana ve oruca, camiye ve imama, kendi halkina saygisi olmayn bir evlat yetistirdigi icin, ben Allah rahmet etsin diyemiyecegim. hickimse kusura bakmasin.

4
5
yanıtYanıtla
süleyman:

basın saolsun sayın ınce

9
0
yanıtYanıtla
Ülkücü:

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Allah sabır versin

7
1
yanıtYanıtla
NE ...:

SİZ BUNLARA İYİLİK OLSUN DİYE. . . . ALLAH RAHMET EYLESİN. . . DİYORSUNUZ YA. . . . . . emin olun ki. . . . . bu samimi temennileriniz. . . . . bunlara küfür gibi geliyordur. . . . . ÇÜNKÜ BUNLAR. . . . ÖMÜRLERİ BOYUNCA. . . . İNSANLARA. . . . DİN HURAFEDİR. . . . . DİN , GERİCİLİKTİR. . . . . DİN. . . . AFYONDUR. . . YOBAZLIKTIR. . . . DİYEN KİMSELER. . . siz de şimdi kalkmış. . . bu adamlara iyilik olsun diye. . . . allah rahmet eylesin. . . mekanı (inanmıyoruz dedikleri) cennet olsun diyorsunuz. . . . . HELE BİR DE. . . FAŞİST DEDİKLERİ ÜLKÜCÜ OLARAK. . . SİZDE BEYİN YOK MU.

yanıt3
yanıt2
the-crow:

başınız sağolsun allah sabır versin ve babana Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

5
0
yanıtYanıtla
AKP LİYİM..:

SAYIN MİLLET VEKİLİMİZ BABANIZ İÇİN ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUM BAŞINIZ SAĞOLSUN.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title