Haberler

Milletvekili Köse Gençlerle Biraraya Geldi

AK Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, gençler için düzenlenen iki farklı etkinliğe katılarak, deneyimlerini aktardı ve gençlere tavsiyelerde bulundu.

Ak Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, gençler için düzenlenen iki farklı etkinliğe katılarak, deneyimlerini aktardı ve gençlere tavsiyelerde bulundu.

Ak Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse Hayrat Vakfı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Antalya, Burdur, Isparta'dan üniversite öğrencilerinin katıldığı kampı ziyaret etti. Gençlere zamanlarını iyi değerlendirmelerini tavsiyesinde bulunan Köse, "Şuanda hayatınızın belki de en önemli zamanlarını yaşıyorsunuz. Bu zamanın kıymetini bilin. Bu yaşlarda kendinizi geliştirirseniz, ileride bunun değerini anlarsınız. Osmanlıca mı öğrenmek istiyorsunuz? ya da yabancı dil. Şimdi öğrenin. İlerleyen yaşlarda buna fırsatınız olmayabilir. Lise ve üniversite zamanlarında edindiğiniz kazanımlar, hayat yolculuğunda sizi bir adım öne taşıyacaktır" dedi.

Köse'nin ikinci durağı ise AK Parti Kepez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'İçten Siyaset' programı oldu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programa, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Siyasete nasıl atıldığı ve neden AK Parti'de siyaset yaptığını açıklayan Milletvekili Köse, üniversite yıllarında cezaevinde ziyaret ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete atılması ve AK Parti'de olmasının en önemli sebebi olduğunu belirtti.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ GEREKLİ"

Milletvekili Mustafa Köse, gençlerin sorularını cevapladı. Başkanlık sistemi ile ilgili bir soru üzerine Köse, "Hükümetlerin kısa sürmesinin sebebi koalisyonlar. İşte başkanlık sistemi koalisyon dönemini tamamen bitireceği için çok önemli. Ayrıca devlette iki başlılık olmaz. Başkanlık sistemi bazılarının söylediği gibi diktatörlük sistemi değildir. Çünkü bu sistemde yasama, yürütme ve yargı tamamen bağımsızdır. Başkanlık sistemine karşı çıkanlar, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı olabilmek adına bunu yapıyorlar. Bakın yıllar önce Rahmetli Alparslan Türkeş'in de beyanatlarında savunduğu sistem, başkanlık sistemidir. Türkiye'nin hızlı bir şekilde başkanlık sistemine geçmesi gerekir" diye konuştu.

"RUSYA KRİZİ FIRSATA DÖNEBİLİR"

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizin fırsata dönüştürülebileceğini ifade eden Köse, "Ülkemizin farklı pazarlana açılması gerekir. ABD ve Avrupa pazarına yönelmemiz şart. Turistin gelmediği veya az geldiği ülkelerde tanıtımlar yapmalıyız. Bu konuda, Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal da bizimle aynı fikirde ve çeşitli projeler var" diye konuştu.

ANTALYA'YA DİREKT SEFERLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara dönüşünde turizm konusunda görüştüğünü söyleyen Köse, "Turizmcilerin Antalya'ya direk sefer istediklerini belirttik. Cumhurbaşkanımız Türk Hava Yolları'nın daha fazla yolcu taşıyabilecek uçak alma planları olduğunu ve Antalya'ya direk uçuş konulması için çalışma yapılacağının müjdesini verdi" dedi.

Toplantıya katılımlarından dolayı AK Parti Kepez Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çivik, Milletvekili Mustafa Köse'ye plaket takdim etti. Toplantı sonunda gençler, Milletvekili Mustafa Köse ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Köse AK Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title