Haberler

Milletvekili Köprülü Sel Felaketinde Büyük Tehlike Atlattı

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ne bağlı Çukurtyurt köylü yakınlarında Bağlar mevkiinde aşırı yağışlar nedeniyle yol çöktü.

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ne bağlı Çukurtyurt köylü yakınlarında Bağlar mevkiinde aşırı yağışlar nedeniyle yol çöktü. Bu sırada ilerlemeye çalışan 34 UZ 518 plakalı mazot tankerinin arka kısmı çöken yola düştü ve araç asılı kaldı. Tanker sürücüsü çevredekilerin yardımıyla çıkarılırken, yol trafiğe kapandı. Tankerin hemen öncesinde ise aynı yoldan Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'nün geçtiği ve Saray'a ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

Emre Köprülü yaşanan yol çökme olayı nedeniyle büyük bir kazayı da ucuz atlatmış oldu. Milletvekili Köprülü'nün tankerin hemen önünde olduğu menfezin olduğu yerden geçmesinin hemen ardından yol çökmesi nedeniyle tankerin asılı kaldığı öğrenildi.

Yağmurun etkili olduğu Saray İlçesi'nden birçok köye ulaşım sağlanamıyor. Afetin yaşandığı Saray'a giden Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de büyük bir kaza atlattı. Vakıflar ile Çukurtyurt köyleri arasında aşırı yağışlar nedeniyle yol çöktü. Yolun çöktüğü sırada tankerin hemen önünde seyreden Milletvekili Köprülü, arkasındaki 34 UZ 518 plakalı mazot tankerinin çöken yola takıldığı ve tankerin asılı kaldığını gördü. Tanker sürücüsü çevredekilerin ve Milletvekili Köprülü'nün yardımıyla çıkarıldı. Köprülü yaşanan yol çökme olayı nedeniyle büyük bir kazayı da ucuz atlatmış oldu.

Tankerin hemen öncesinde seyreden Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü; "Aşırı yağışların yaşandığı Saray ilçemizdeki durumu görmek üzere yola çıktım. Vakıflar üzerinden Beyazköy, Sinanlı bölgesinden Saray'a otomobille seyrediyorduk. Çukuryurt'a yaklaştığımızda büyük bir gürültü geldi ve arkamıza baktığımızda tankerin şaha kalktığını gördük. Biz ve tanker sürücüsü büyük bir kaza atlattık. Ardından Saray'a ulaştık ve incelemelerimizi gerçekleştirdik" dedi.

Saray ve Çerkezköy'de etkili olan yağmur, hayatı tamamen durdurdu. Saray şehir merkezinde cadde ve sokaklar göle dönerken, çok sayıda ev ve işyeri sular altında kaldı. Saray İlçesi'nde aşırı yağışlar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar valilik kararıyla bugün ve yarın tatil edildi.

(SŞ - )

23.10.2012 02: 28: 31

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Köprülü Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title