Haberler

Milletvekili Köktaş'tan Ziyaretler

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Öztürk'in ailesi ile aynı saldırıda yaralanan Ahmet Kalaycı'yı ziyaret etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Öztürk'in ailesi ile aynı saldırıda yaralanan Ahmet Kalaycı'yı ziyaret etti.

Köktaş, İstanbul'daki saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Öztürk'ün Çarşamba ilçesinde ikamet eden ailesine ziyarette bulundu.

Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Köktaş, "Ay yıldızlı bayrağımız, kutsal vatanımız bize şehit ve gazilerimizin emanetidir. Sahip olduğumuz istiklal ve hürriyet, bize şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onların emanetleri başımızın üstündedir. Sizlerin hakları ödenmez, her zaman yanınızdayız." dedi.

Şehit ailesi, ziyaretinden dolayı Köktaş'a teşekkür etti.

Köktaş, daha sonra aynı saldırıda yaralanan polis memuru Kalaycı'yı Ayvacık ilçesindeki baba evinde ziyaret etti.

İstanbul'da gördüğü tedavinin ardından evinde istirahat eden Kalaycı'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Köktaş, şunları kaydetti:

"Hükümetimiz her zaman şehitlerimizin emanetlerine, gazilerimize, devletimizin tüm imkanlarını seferber etme gayreti içinde olmuştur. Ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması, şehit ve gazilerimizin kanları ile sulanmış bu kutsal topraklarda sonsuza kadar özgür, huzurlu şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren kahraman güvenlik güçlerimiz için ne yapsak azdır. Rabbim yurdumuzun her köşesinde milletimizin huzuru ve güvenliği için mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin, ülkemize karşı kötü planlar içerisinde olan hainlere de fırsat vermesin."

Köktaş'a ziyaretlerinde, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ayvacık Belediye Başkan Vekili Hüseyin Aksoy, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Öztürk Fuat Köktaş AK Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

title