Haberler

Milletvekili Kaplan'dan Başkan Toltar'a Ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, beraberinde CHP Dilovası İlçe Başkanı ve yönetimi ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ziyaret ederek ilçe ile ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

30 Mart sonrası AK Partili belediyelerden ilk olarak ziyaret ettiği belediyenin Dilovası olduğunu belirten Milletvekili Kaplan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a görevinde başarılar diledi ve ilçe hakkında sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Dilovası'n da seçimin demokratik bir ortamda olduğunu belirten Başkan Toltar, "Seçim bitti herkes çalışmasını yaptı bizlere de halkımız teveccüh gösterdi ve bu halkın hizmetkarı olma şansını verdi. Görevi devir aldığım günden itibaren vatandaşımıza şu sözü verdik. Parti rozetimi çıkarıyorum bizlere oy veren vermeyen herkesin Başkanı olacağım. İyi günde kötü günde Dilovası'n da sosyal dayanışma ile örnek oluyoruz. Biz halkımıza dinine ırkına ismine cismine bakmadan hizmet etme sözü verdik. Dilovası halkına kim faydalı olursa kim Dilovası için bir şeyler yapmaya çalışırsa biz onların yanındayız. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve herkesin siyasi görüşüne, düşüncesine saygılıyız herkese kapımız sonuna kadar açık. İlçemizi ortak akıl ile yönetmeye çalışıyoruz ve ilçemizin eksiklerini, yapılması gerekenleri hem kendi imkanlarımızla hemde hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizin desteği yapıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Hilal Kaplan Ali Toltar Dilovası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title