Haberler

Milletvekili Kahveci, Yenice'de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, geçtiğimiz günlerde aşırı yağışların Yenice'de meydana getirdiği hasarları yerinde inceledi.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, geçtiğimiz günlerde aşırı yağışların Yenice'de meydana getirdiği hasarları yerinde inceledi.

Milletvekili Osman Kahveci beraberinde Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yenice Orman İşletme Müdürü Şevket Eraslan, İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Müdürü Serkan İnal, İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Ören ve Ergün Özgün ile birlikte sel sonrası meydana gelen hasarı yerinde inceledi.

Kahveci, ilk olarak mesire alanı olan Şeker Kanyonu'ndaki incelemelerinin ardından sırasıyla Ören Köyü, Ibrıcak Köyü, Kayadibi Köyü, Derebaşı Köyü ve son olarak da Yortanpazarı Beldesi'nde incelemelerde bulundu.

Kahveci, Yenice'nin geçen haftaki selden zarar görmüş olan köylerini ziyaret ettiklerini söyleyerek, "Devlet Su İşleri'nin (DSİ), İl Özel İdaresi'nin ve Orman teşkilatında görev alan arkadaşlarımız ile zarar gören köylerimizde incelemelerde bulunuyoruz. Selden zarar gören derelerimiz bazı köy ve mahalle yollarımızın da önemli ölçüde zarara uğradığını gördük. Ekiplerimizle birlikte hızlı bir şekilde bu zararın telafi edilmesi yönünde çalışmalar başladı. DSİ, Ankara'dan ve Kastamonu'dan ekiplerini buraya gönderdiler. Şuanda teknik bir ekipte bütün bölgeyi dolaşıyor. Bu şekilde önümüzde ki birkaç ay içerisinde geçen hafta selden tahrip olmuş tüm dereler ve yollar hızlı bir şekilde tamir ediliyor. Taş tahkimatsa, taş tahkimatı, beton tahkimatsa beton tahkimatı ve kapalı olan tüm yollarımızı da yeniden açtık. Şuanda ekipler çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Bende başta Yenice merkez olmak üzere tüm köyleri ve Yortanpazarı'nın köylerini ve merkezini dolaştım. Ekipler yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Mal ve can kaybına neden olan önemli bir zarar yok. Sadece alt yapılar zarar görmüş, bu alt yapıları da ekiplerimiz hızlı bir şekilde tamir ediyorlar. Şunu da belirtmek isterim; DSİ, Makine İkmal Şube Müdürlüğü için Makine Parkı kurulması adına yetkililer ile görüşüldü. En kısa zamanda Karabük makine parkına kavuşacak. Bu iş için yetkililer ile görüşüldü. Ben tekrar Yenice'de ki hemşerilerime geçmiş oldun diyorum" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Karabük Yenice Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title