Haberler

Milletvekili Kahveci'den Başkan Aksoy'a Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'a teşekkür ziyaretinde bulunarak, teşkilatların seçime hazır olmalarını söyledi.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci beraberinde İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş ve partililerle birlikte, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Milletvekili Kahveci, tekrar milletvekili seçilmesinin ardından mazbatasını aldığını söyleyerek, " Bir seçim süreci yaşadık. Herkes dağ, bayır ve köy köy gezdi. Sonuç itibariyle milletin takdiri meydana geldi. Buna karşı diyecek bir şeyimiz yok. Vatandaşlarımız Türkiye genelinde AK Parti'yi her ne kadar Türkiye'nin birinci partisi de yapsa sonuç itibariyle tek başına iktidarı vermedi. İnşallah önümüzdeki süreçte tüm siyasi partiler milletimizin bu mesajını iyi okurlar ve sağlıklı bir sonuca ulaşırlar. Türkiye'nin büyümesi gelişmesi yönünde önümüzdeki süreçte atılacak adımların büyük önemi var. Şuanda kamuoyu bir beklenti içersinde. Ne olacak, nasıl bir hükümet kurulacak, kurulan hükümetin ömrü nasıl olacak? Hemşerilerimizin kafasında hep bir soru işareti var. Partiler şuanda sonuçları önüne koymuş değerlendirmelerini yapıyorlar. AK Parti'de bu konuda değerlendirmeleri yapıyor. Yarın Başbakanımız bizleri çağırdı. Bizimle de bir istişare toplantısı yapacak. İl başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla yaptı. İnşallah bundan sonra önümüzdeki süreçte artık hükümetin kurulmasıyla ilgili sanıyorum ilk görev başbakanımıza verilecek. Ondan sonra komisyon görüşmeleri başlayacak. İnşallah Türkiye dünyanın da bölgenin de problemli olduğu dönemde sağlıklı bir hükümet kurulur ve hizmetlere devam eder. Safranbolulu hemşerilerimizin bize gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. İlçe teşkilatımız, belediye başkanımız ekibiyle AK Parti'nin Safranbolu da başarılı olması için yoğun şekilde çalıştılar" dedi.

"TEŞKİLATLARIMIZIN SEÇİME HAZIR OLMASI LAZIM"

Sonuç itibariyle arzu ettikleri sonuca ulaşamadıklarını da ifade eden Kahveci, şunları söyledi:

"Ama yine de Safranbolu'da birinci parti AK Parti, Karabük'te de birinci parti AK Parti. Karabük'te her iki kişiden birinin oyunu aldık. AK Parti Türkiye'nin de en büyük partisi olmaya devam ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte yine tek başına iktidar olacak bir seçim sonucu inşallah yakalarız. Şimdi moralimizi bozacak bir şey yok. Yüzde 41 gibi bir oy aldık. Bizde düşünüyoruz 'niye yüzde 50 değil yüzde 41 oy aldık' Nerelerde yanlışımız var, nerelerde vatandaşa beklenen hizmetleri götüremedik. Bunların tek tek muhasebesini yapıyoruz. Teşkilatlarımız, yerel yönetimlerimiz bunu muhasebesini yapacak. Önümüzdeki süreçte daha moral ve motivasyonu yüksek şekilde kendimizi yeni seçimlere hazır etmemiz lazım. Önümüzdeki süreçte bir seçim olacağı görünüyor. Bu 6 ay sürer, 1 yıl sürer, 2 yıl sürer geçmişteki tecrübeler bize gösterdi ki kurulacak koalisyonlar çok uzun ömürlü olmuyor. Bir şekilde bir yerden kopuyor. Onun için teşkilatlarımızın seçime hazır olması lazım." - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Aksoy Ak Parti Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title