Haberler

Milletvekili Ilıcalı'dan Başkan Polat'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aşkale Belediye Başkanlığı görevine getirilen Şenol Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran'ın FETÖ soruşturması kapsamında görevden alınmasının ardından Belediye Başkanlığı görevine getirilen Şenol Polat'ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Ilıcalı'yı Başkan Polat, Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan ve İlçe teşkilatı karşıladı. Aşkale için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirten Prof. Dr. Ilıcalı "Aşkale ilçemiz bizim için oldukça önemli. Başkanlık değişimi döneminde Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Aşkale için talep edilen bir aracımz vardı. Bu olaylardan dolayı o aracın iptal olduğunu falan sakın düşünmeyin, aracı Aşkale'ye kazandıracağız. Bulunduğumuz makamlar geçici önemli olan memleketimize hizmet edebilmek. Allah gücümüzü ve başarımızı artırsın" dedi.

Yeni Teşvik Paketinin önemine de vurgu yapan Ilıcalı, "Belediye olarak, ilçe teşkilatları olarak bu paketten 'nasıl yararlanabiliriz?' diye oturup çalışmak lazım. Mesala Aşkale'ye ilave bir fabrika daha yaptırabilirmiyiz. Bu bölgenin kalkınması için devlet yatırımı olarak neyi öne çıkarmalıyız bunları çalışmanızı istirham ediyorum. Geçen hafta Recep Akağ Bakanımıza, milletvekillerimize Teşvik Paketinin önemini anlatan bir brifing verdim. Başbakanımız Erzurum'a geldiğinde toplantıda kendisiyle önemli şeyler paylaştım. En azından bir yıl içerisinde Erzurum'a Teşvik Paketinden bir buçuk milyar lira ilave bir kaynak getirebileceğimizi düşünüyorum. İyi bir koordinasyonla çalışırsak bu paketten tam anlamıyla yararlanabiliriz" diye konuştu.

Aşkale'ye hizmet etmek için görevi teslim aldığını ifade eden Başkan Şenol Polat, "İnşallah memleketimiz için güzel hizmetlerde bulunmaya gayret edeceğiz. İlk etapta yarım kalan bazı işler var onları tamamlayacağız. Teşkilatımızla ilçe başkanımızla birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam edecek" şeklinde açıklama yaptı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ilıcalı AK Parti Erzurum Aşkale Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title