Haberler

Milletvekili Göçer'den Tokat Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, Tokat Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, Tokat Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Göçer, Tokat tarihi ve turizminin başbakan dahil olmak üzere diğer bakanların da gündeminde olduğunu söyledi.

Son zamanlarda Tokat'ta Turhal Şeker Fabrikası'nın kapatılıp atıl yönde bırakılacağı konusunda bir korku pompalandığını ifade eden Göçer, şunları kaydetti:

"Öyle bir şey olmayacak. Aksine Turhal Şeker Fabrikası'nın potansiyelinin daha da arttırılacak. Turhal Şeker Fabrikası'yla ilgili ciddi bir çalışmamız var. Şeker fabrikasının bacasının daha gür tütmesi için çalışıyoruz. Hep bir korku pompalanmaya çalışılıyor. Turhal Şeker Fabrikası, sigara fabrikası gibi olacak diye. Öyle bir şey yok. Biz varken öyle bir şey olamaz. Tam aksine bütün yan ürünleri ve sıfır atık modeli ile biz Turhal Şeker Fabrikasının Tokat'ı ve çevre illeri kalkındıracak şekilde olması için kombine bir çalışma içerisindeyiz. Bu dönem içerisinde alt yapı, turizm, kültür, tarımsal ürünlerin işlenmesi hepsiyle beraber kombine bir çalışma olacak Allah'ın izniyle."

Kaynak: AA / Güncel

Celil Göçer AK Parti Turhal Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title