Haberler

Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Erzurum milletvekili seçilen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Büyük bir seçim zaferi yakaladık.

Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Erzurum milletvekili seçilen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Büyük bir seçim zaferi yakaladık. Bütün dünyanın dikkatini çektik. İktidar çok ağır bir yük. Onun için muhalefet liderleri koalisyon ihtiyacı olduğunda kaçtılar" dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nca Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen seçim değerlendirme toplantısında konuşan Akdağ, ülke tarihinde böyle bir başarıyı yakalamış bir partiyi bulmanın zor olduğunu söyledi.

Seçim zaferine şükretmek için bir araya geldiklerini ifade eden Akdağ, şöyle konuştu:

"Büyük bir seçim zaferi yakaladık. Bütün dünyanın dikkatini çektik. İktidar çok ağır bir yük. Onun için muhalefet liderleri koalisyon ihtiyacı olduğunda kaçtılar. İktidarda olmak büyük bir sorumluluk. Çocuk, genç, yaşlı, herkesin ihtiyacı var. Bütün bu ihtiyaçları görmek üzere büyük bir mesuliyeti omuzlarımıza aldık. Bu bir mesuliyet ama tatlı bir mesuliyet. Çünkü bizi, hizmet nimetiyle birleştiren bir sonuç. Yani biz milletimize hizmet edeceğiz. Bundan daha şerefli bir hizmet olabilir mi ? Bu kadar büyük bir başarıyı yakaladığımız için şükür etmeliyiz. Fakat en çok bu hizmeti yüklendiğimize şükür etmeliyiz."

"PKK'nın baskısına rağmen bu oyu aldık"

Ayırım yapmaksızın her kesime hizmet edeceklerini dile getiren Akdağ, asla kimseyi ötekileştirmeyeceklerini belirtti.

Akdağ, konuşmasına şöyle devam etti:

"Tevazu gömleğimizi giyeceğiz ve asla kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Biz bu şehirde hiçbir ayırımcılığı kabul etmiyoruz. Kim bu şehirde ayırım yapıyorsa, muvaffak olamayacak. Çünkü AK Parti var. Yüzde 70'e yakın oy aldığımız bir şehirde, sokakta karşılaştığımız hemen hemen herkes, AK Parti'ye getirmiş oyunu vermiş anlamına geliyor. Bu durum bizim işimizi de kolaylaştırıyor. Kimseye öteki diye bakmıyoruz. Oyumuz az bile olsaydı yine bu şekilde kimseye öteki diye bakmamamız gerekiyordu. Ancak bu şekil işimizi kolaylaştırıyor.

Bu şehir rahmetli Erbakan Hoca siyasete çıktığında onun arkasında durmuştur. Bu şehir, rahmetli Turgut Özal siyaset sahnesine çıktığında onun arkasında, rahmetli Alparslan Türkeş'in arkasında durmuştur. Bunların hepsinin bir anlamı var. Ne zaman bu milletin karşısına milletin adamı çıktı, onun yanında durdu ve onun yanında duracak. Erzurum'da PKK terör örgütünün beli kırılmış ve kafası da ezilmiştir. Bundan sonra devletimiz elinde silahı olan eşkıyanın nefes almasına izin vermeyecektir. DAİŞ, DHKP/C, PKK kim olursa olsun peşi bırakılmayacaktır. Bunların vatandaşın üzerine kurduğu baskıya müsaade edilmeyecektir. Bazı ilçelerimizde bütün güvenlik önlemlerine rağmen, PKK'nın baskısı oldu. Buna rağmen bu oyu aldık."

Toplantıda, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Erzurum milletvekili seçilen Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz ile 6. sıra milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış konuşma yaptı.

Toplantıya, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Ak Parti Erzurum Akdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title