Haberler

Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Arslan, "Eğer HDP destekli bir koalisyonun içinde MHP olursa ben il başkanlığından istifa ederim" dedi.

MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Arslan, "Eğer HDP destekli bir koalisyonun içinde MHP olursa ben il başkanlığından istifa ederim" dedi.

Arslan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, seçim maratonu süresince yanlarında olan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye ve partililere teşekkür ederek, kentten Meclis'e iki milletvekili göndermeyi amaçladıklarını ancak sadece Durmuş Yalçın'ı gönderebildiklerini ifade etti.

Bütün ülkede olduğu gibi Karabük'te de MHP'nin oylarını artırdığını verdiği rakamlarla ortaya koyan Arslan, aldıkları oyun partililere ait olduğunu, başka partilerden gelen oyun bulunmadığını savundu.

Bir gazetecinin HDP destekli MHP'nin de içinde olacağı bir koalisyonun olup olmayacağını sorulması üzerine Arslan, şunları söyledi:

"Asla kabul edilemez bir durum. PKK ile iş birliği içinde olan, bebek katili Apo'yu İmralı'da ziyaret edenlerle asla koalisyona yanaşamayız. Genel Merkezimizin de bu düşüncede olacağını düşünüyorum. Eğer HDP destekli bir koalisyonun içinde MHP olursa ben il başkanlığından istifa ederim."

Kaynak: AA / Yerel

Durmuş Yalçın Rafet Vergili Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title