Haberler

Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan, 12 ilçenin tamamında seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini bildirdi.

MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan, 12 ilçenin tamamında seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini bildirdi.

Kapdan, Çankırı Adliyesi önünde AA muhabirine yaptığı açıklamada,  MHP milletvekili adayı Recep Dumanlı'yla seçim kuruluna itiraz dilekçelerini verdiklerini söyledi.

Resmi olmayan sonuçlara göre kentten iki milletvekilini de AK Parti'nin çıkarttığını anlatan Kapdan, "Bizim tespitlerimize göre oyumuzun daha fazla olması gerekiyor. Tüm ilçelerde, özellikle sandık tutanaklarına yönelik tespit ettiğimiz hatalarla ilgili itirazımızı yaptık. Sonucu bekliyoruz" diye konuştu.

Dumanlı da avukatlarının yoğun çalışması sonucu itiraz dilekçelerini hazırladıklarını belirterek, verilecek kararı bekleyeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Dumanlı Çankırı Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

hacı mustafa:

AKP''DEN ÖNCE NE KÜRTLERİN NE DE ALEVİLERİN ESAMESİ OKUNUYORDU. . . ERDOĞAN VE AKP BUNLARA DEĞER VERDİ, KİMLİK VERDİ, , İMKAN VERDİ, , ADAM YERİNE KOYDU. . PEKİ BUNLAR NE YAPTI. . 7 HAZİRANDA İLK FIRSATTA KENDİLERİNE TECAVÜZ EDENLERE AŞIK OLDULAR. . . KENDİLERİNİ KURTARANLARA SIRTINI DÖNDÜLER. . . NEYMİŞ BUNLARA İYİLİK YAPMAMAK GEREKİYORMUŞ. . BEDELİ İHANET. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title