Haberler

Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, "Biz ülke yararı için kurulan partiyiz ancak herkes bilsin ki hangi engel çıkarsa çıksın AK Parti, bu engelleri birlik ve beraberlik içerisinde aşacak ve millete hizmet etmeye devam edecektir" dedi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, "Biz ülke yararı için kurulan partiyiz ancak herkes bilsin ki hangi engel çıkarsa çıksın AK Parti, bu engelleri birlik ve beraberlik içerisinde aşacak ve millete hizmet etmeye devam edecektir" dedi.

Köksal, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Her şeye rağmen AK Parti'nin birinci parti olduğunu dile getiren Köksal, seçimden önce çıkan "sandıkta hile yapacaklar dedikodusunun" da gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Seçimin demokratik ortamda yapıldığını ve vatandaşın iradesinin sandığa yansıdığını belirten Köksal, şöyle devam etti:

"Bu dedikoduları yapanların utanacak yüzleri varsa utansınlar. Millet böyle karar vermiştir. Biz de milletin verdiği kararı oturur değerlendiririz. Ülke yararına ne varsa bir oradayız. Çünkü biz ülke yararı için kurulan partiyiz ancak herkes bilsin ki hangi engel çıkarsa çıksın AK Parti, bu engelleri birlik ve beraberlik içerisinde aşacak ve millete hizmet etmeye devam edecektir. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Buradan kısa süre içerisinde toparlanıp dimdik ayakta olarak çıkacağız. Kimse endişe etmesin. 'AK Parti tökezledi' diye umuda, hayale kapılmasınlar."

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay da Kırıkkale'de Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde bir oy aldıklarını belirterek, Meclis'e 2 milletvekili gönderdiklerini kaydetti. Akçay, bu başarıyı bütün teşkilatla, çalışarak elde ettiklerini vurguladı.

AK Parti'nin çok büyük bir aile olduğunu belirten Akçay, "Bu ailede daha önce de paralel yapıda olduğu gibi yine bu davaya ihanet eden insanlar var. Bunların değerlendirmesini de hep birlikte yapacağız. Bugün hep birlikte olma zamanı. Seçim süresince bizimle çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Görevimizin başındayız ve her zaman bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Oğuz Kağan Köksal Kırıkkale Ak Parti Akçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title