Haberler

Milletvekili Genel Seçimi

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, "Isparta'da yüzde 45'lik bir oy oranıyla en yakın rakibine yüzde 20 fark atan bir parti olduk" dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, " Isparta'da yüzde 45'lik bir oy oranıyla en yakın rakibine yüzde 20 fark atan bir parti olduk" dedi.

Zabun, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim sürecinde Isparta'da ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Teşkilatın özverili şekilde çalıştığını, sürekli sahada olduklarını ifade eden Zabun, "Teşkilatımız dinamik bir şekilde çalıştı ve bunun seçim sonuçlarına yansıdığını hepimiz görüyoruz. Isparta'da yüzde 45'lik bir oy oranıyla en yakın rakibine yüzde 20 fark atan bir parti olduk" diye konuştu.

AK Parti'ye verilecek destekle 1982 Anayasası'ndan kaynaklanan çarpık sistemden çıkmanın zorunlu olduğunu vatandaşlara anlattıklarını dile getiren Zabun, bunda da belli oranda başarılı olduklarını vurguladı.

Zabun, kesin olmayan sonuçlara göre Isparta'dan 2 milletvekili çıkardıklarını, Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel'in TBMM'de yer alacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Osman Zabun Ak Parti Isparta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title