Haberler

Milletvekili, Fırat ve Metiner'den, AK Parti Kuruluş Mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Salih Fırat ile Mehmet Metiner, AK Partinin kuruluşunun 13. yıl dönümü ile ilgili mesaj yayınladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Salih Fırat ile Mehmet Metiner, AK Partinin kuruluşunun 13. yıl dönümü ile ilgili mesaj yayınladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat yayınladığı mesajında, "Kurulduğu günden bugüne tam anlamıyla bir Türkiye Partisi olan AK Partimiz; sözünün arkasında duran, milleti için çalışan, ülke içinde ve dışında haklarını ve itibarını koruyan ve bu anlamda çalışmalarını sürdüren ve sürdürecek olan, siyasi bir anlayışla kurulmuştur. Bu anlamda parti içinde kurulduğu günden bugüne emeğini esirgemeyen ve 10 Ağustos'ta gönül partisi olan AK Partimize destek veren tüm vatandaşlara teşekkür eder, selam ve saygılarımı sunarım. 13. Yıl Dönümünün Teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Aziz Milletimize hayırlar getirmesini temenni eder, canı gönülden kutlarım" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ise mesajında, "AK Parti, kurulduğu ilk günden bu yana siyasetteki anlayışı değiştirdi, bakış açısına farklılık getirdi. Halka rağmen siyaset yapanların yanında, halk için siyaset yapanlar görüldü. Artık devleti bey, milleti köle görme zihniyeti yoktu. Artık halk devlet için değil, devlet halk içindi. Seçilmişlerin 'elit' olmadığı, 'efendi' olmaya gelinmediği AK Parti, milletin beğenisini kazandı ve 13 yıl boyunca yapılan her kumpas, oynanan her oyun ve girişilen her senaryo, yine milletin eliyle bertaraf edildi. Milletimiz, bu seçimde de beğendiği, desteklediği ve bugüne kadar kendisini mahcup etmeyen sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı köşke taşıdı. 10 Ağustos'ta yapılan seçimde, Adıyaman'ımız, Sayın Başbakanımıza büyük bir teveccüh gösterdi. Sincik ilçemiz de destek rekoru kırdı. Sayın Başbakanımız, göreve başladıktan sonra yapacağı ilk ziyaretlerden birisi de Adıyaman'ımıza, kısmet olursa da Sincik'imize olacaktır. Bir kez daha tüm hemşerilerime ve özellikle Sincikli kardeşlerime bu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarıda katkısı olan başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm genel merkez, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve taşradaki tüm AK kadrolara teşekkür ederim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Metiner Salih Fırat Adıyaman Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title