Haberler

Milletvekili Fırat, Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek dua ve destek istedi. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile birlikte belediye çalışanlarını ziyaret eden Fırat, çeşitli kurum ve kuruluşları gezdi.

İlk günkü aşkla son güne kadar çalışacaklarının altını çizen Milletvekili İbrahim Halil Fırat "Seçim çalışmalarına start verildiği günden bu güne seçim çalışmalarımızı arkadaşlarımızla birlikte durmadan devam ediyoruz. Köy, kasaba, belde, ilçe ve merkezde insanın yaşadığı her yere ulaşmaya gayret ediyoruz ve ulaşıyoruz. Bu ziyaretlerimizin ardından oldukça umutluyuz. Halkın göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu ediyor. İnşallah hem Adıyaman'da 5 vekil çıkartacağız hem de ülkede tek başımıza iktidar olacağız. Bu aşkla çalışmalarımızı son güne kadar da devam ettireceğiz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsrev Kutlu Salih Fırat Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title