Haberler

Milletvekili Fırat'an Ak Partinin Kuruluş Yıl Dönümü Açıklaması

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Partinin kuruluş yıl dönümünün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Partinin kuruluş yıl dönümünün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Milletvekili Salih Fırat yayımladığı mesajında, "Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktasıdır. Ülkemizin dört bir köşesinde yaptığı yatırımlar ve açtığı ufuklarla ülkemizin çehresini değiştirmiştir.

Kurulduğu günden bugüne tam anlamıyla bir Türkiye Partisi olan AK Partimiz, sözünün arkasında duran, milleti için çalışan, ülke içinde ve dışında haklarını ve itibarını koruyan ve bu anlamda çalışmalarını sürdüren ve sürdürecek bir davaya ve anlayışa baş koymuştur.

AK Parti sevdalıları ve ülkemizin bütün vatandaşları 15 Temmuz karanlık darbe girişimi gecesi halkının iradesine sahip çıkmış Başkomutanının emriyle sokaklara koşarak halk iradesinin üstünde hiçbir güç tanımadığını fiili olarak ilan etmiştir. Fiili direnişte şehit olan tüm vatandaşlarıma Allah'tan rahmet diliyor, şükranlarımı sunuyorum. Yine fiili direnişte gazi olan milletimizin yaralanan fertlerine Allah'tan şifa diliyor, darbe gecesinden başlayarak meydanları dolduran demokrasi neferi vatandaşlarımı kutluyor teşekkür ediyorum.

Bu bağlamda parti içinde kurulduğu günden bugüne emeğini esirgemeyen, AK Partimize destek veren tüm vatandaşlara teşekkür eder, selam ve saygılarımı sunarım. 15. yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize hayırlar getirmesini temenni eder, canı gönülden kutlarım" ifadelerini kulandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Salih Fırat Adıyaman AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
title