Haberler

AK Parti'li Fındıklı Arapgir'de Seçim Çalışmalarına Katıldı

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Arapgir ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatının seçim çalışmalarına katıldı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Arapgir İlçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı'nın seçim çalışmalarına katıldı. Fındıklı, bazı köyleri gezerek burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı, İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu makamında ziyaret ettikten sonra ilçe teşkilatı ile beraber Düzce, Budak, Yaylacık, Ormansırtı ve Koru köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye'de yaşanan seçim sürecini değerlendiren Milletvekili Fındıklı, Haluk Cömertoğlu'nu göstererek, onu halka emanet ettiklerini söyledi.

Fındıklı, "Bu seçim eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin kavgası haline geldi ve şimdiye kadar bu milletin yani sizlerin partisiyle hiç kimse yarışamadı. Hizmette de partinizle kimse yarışamadı. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımıza partimizin hizmetlerini anlatıyoruz. Yaptıklarımızın neler olduğundan bahsediyoruz. Arapgir'de de vatandaşlarımıza diyoruz ki, Haluk kardeşimiz ve partimiz size emanettir. Allah yar ve yardımcımız olsun, 30 Martımız şimdiden mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

Arapgir Belediye Başkanı ve AK Parti Arapgir Belediye Başkan adayı Haluk Cömertoğlu ise Türkiye'de oynanan oyunların halkın iradesine karşı oynandığını ve bu seçimle halkın bu oyunu oynayanlara dur diyeceğini belirterek, "Türkiye'nin özellikle son dönemde, dünya ülkeleri üzerinde oynanan oyunların daha fazlasının ülkemizde oynanmış olması, her ne kadar yerel seçim diye başlayan bu sürecin genel bir atmosferdeki, dünya ülkelerindeki birçok mazlumun, birçok sesi kısık insanın bizden güç alacağı, birçok zalimin, eğer yenilgiye uğrarsak alkış çalacağı bir seçim olacaktır. Utanacak bir işimiz yok, sıkılacak hiçbir şeyimiz yok. İhanetin hiç bir parçası olmadık, yarın da olmayacağız, olanları da istemiyoruz ve sevmiyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fındıklı Ak Parti Malatya Arapgir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title