Haberler

Milletvekili Fındıklı, Arapgir'de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AK Parti Arapgir İlçe Belediye Başkan adayı Haluk Cömertoğlu ve beraberindeki heyet ile Arapgir ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AK Parti Arapgir İlçe Belediye Başkan adayı Haluk Cömertoğlu ve beraberindeki heyet ile Arapgir ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Milletvekili Fındıklı, Arapgir ilçesindeki temasları kapsamında İlçe Kaymakamı Ercan Turan ve Belediye Başkanı ve adayı Haluk Cömertoğlu'nu ziyaret etti. Fındıklı, ilk ziyaretinde İlçe Kaymakamlığı'na geçerek, Kaymakam Ercan Turan ile görüştü. İlçe hakkında bilgi alan Milletvekili Fındıklı, sorunların çözümü konusunda gerekli çalışmanın en kısa zamanda gerçekleştirileceğini belirtti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Arapgir Belediyesi'ne geçen AK Parti Milletvekili Mücahit Fındıklı, Başkan Haluk Cömertoğlu ile görüştü. Fındıklı, belediye ziyaretinin ardından ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Fındıklı'nın ziyaretlerinde; Arapgir Belediye Başkanı ve AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı Haluk Cömertoğlu, AK Parti Arapgir ilçe Başkanı Mehmet Tümer, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve Malatya Belediyesi Meclis Üyesi Sıddık Özdemir'de yer aldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Cömertoğlu Ak Parti Fındıklı Arapgir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title