Haberler

Milletvekili Erdöl, Kazan'ın Hastane Projesinin Tamamlanmasını İstedi

Ak Parti Ankara milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Kazan İlçesi'nde Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti, sağlık durumları hakkında hekimlerden bilgi aldı.

Ak Parti Ankara milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Kazan İlçesi'nde Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti, sağlık durumları hakkında hekimlerden bilgi aldı. Hastalara, hastaneden memnun olup olmadıklarını soran Erdol, baş uçlarında yakınları tarafından götürülen yiyecek ve içecek maddelerini görmesi üzerine bunun yanlış olduğunu, uygulanan sağlık programının dışına çıkıldığını belirtti. Erdöl, hastane yönetiminin, hasta yakınlarının ve hastaların buna dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Hastane ziyaretinin ardından Kazan'da yapılması planlanan 200 yataklı yeni hastane yerini de inceleyen Erdöl, Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ten hastane projesi ve alt yapı fizibilite çalışmalarının tamamlamasını istedi. Erdöl, "Burada büyük bir memnuniyetle ifade etmek isterim ki gerek belediyenin vermiş olduğu sosyal belediyecilik imkanları gerek hastane personelinin, hekimlerimizin diğer hastane çalışanlarımızın, sağlık çalışanlarının üstün gayretleri sayesinde çok önemli güzelliklerle karşılaştık. Hastalarımız çok memnun hasta memnuniyeti açısından çok üst düzeyde bir hastane olduğunu gördük" dedi.

Hastalar verilen diyetin ve gıdanın dışında bir başka madde verilmemesi gerektiğini de belirten Erdöl, "Bunlar hastaya fayda yerine zarar veriyorlar. Bunu hem hastalarımızın hem hasta yakınlarımızın bilmesi lazım" dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Erdöl Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title