Haberler

Milletvekili Erdoğan'dan Sağlık-Sen'e Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Sağlık-Sen’i ziyaret ederek referandumda evet desteği istedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Sağlık-Sen'i ziyaret ederek referandumda evet desteği istedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan referanduma evet desteği çalışmaları kapsamında Sağlık-Sen'i ziyaret etti. Yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatarak destek isteyen Erdoğan, Sağlık-Sen'i ziyaret ederek yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı. Sağlıkta reform yaptıklarını belirten Erdoğan, "Eskiden özel hastanelerin geceliği bin TL'ydi. Vatandaşlar özel hastanelere yaklaşamıyordu. Ama şuanda patronda işçide aynı hastanede aynı koşullarda tedavi görüyor. Şuanda şehir hastaneleri yapılıyor. Hastanelerde vatandaş kuyruğu tarihe karıştı. Hastanelerimiz gayet konforlu ve gerekli ekipmanlara sahiptir. Herkes bu durumdan çok memnun oldu" dedi.

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ise, Milletvekili Erdoğan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, referandumda milletimizin istikbali için evet diyeceklerini belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title