Haberler

Milletvekili Erdoğan'dan Burç-Der'e Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan BURÇDER derneğini ziyaret ederek referandumda evet desteği istedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan BURÇDER derneğini ziyaret ederek referandumda evet desteği istedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan referanduma evet desteği çalışmaları kapsamında BURÇDER'i ziyaret etti. Ev ev, sokak sokak, esnaf esnaf dolaşıp yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatarak destek isteyen Erdoğan, BURÇDER'i ziyaret ederek yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı. Milletvekili Erdoğan, bölgedeki bütün terör örgütlerinin arkasında batılıların olduğunu belirterek, "Bölgemizde akan kanın terör örgütlerine bakarsanız, bunların arkasında batılı güçler çıkıyor. Amaçları Müslüman kanın dökülmesi ve etnik ayrıştırma yaparak bizi birbirimize düşürmektir. Böylece bizi güçsüzleştirmeye çalışıyorlar. Son yıllarda Avrupa'da nazizim yükseliyor. Son 15 yıldır Avrupa hep geriye gidiyor. Türkiye'de ise tam tersi büyüyor. Buda onları ürkütüyor. Bakın Avrupa kendi seçimini bırakıp referanduma hayır çıkması için uğraşıyor. Bakanlarımıza yapılan tutumları gördünüz. Bütün terör örgütlerini kucaklıyorlar. Bunlara kucak açmasının sebebi geçmişlerindeki kanlı elleridir. Biz inşallah 16 Nisanda bu oyunları bozacağız" diye konuştu.

Gaziantep BURÇDER başkanı Mehmet Küçük ise, referandumda ülkenin istikrarı, istikbalimiz için evet diyeceklerini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title