Haberler

Milletvekili Erdoğan AK Parti İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Araban ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Gaziantep caddesindeki Araban AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret erden Erdoğan'ı Araban AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, ilçe teşkilatı üyeleri, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri, Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Ziyaret sırasında Araban AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, "Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın sayesinde büyük bir köy görünümündeki ilçeye verilen hizmetler sayesinde köy görünümünden çıkan Araban modern bir ilçe konumuna geldi. İlçemiz sınırları içerisinde yok olma tehlikesi ile karşı karşıya olan tarihi mekanlarımızda restorasyon çalışmaları başlatılması için uzun uğraşlar vermesinin ardından bir kısmında restorasyon öncesi kazı çalışmaları ve restorasyon çalışmaları tamamlatılarak tarih turizmine kazandırıldı, bir kısmında da restorasyon çalışmaları devam ediyor. İlçemiz hizmetlerle Milletvekili Erdoğan dönemlerinde tanıştı. Milletvekili Erdoğan'a ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı şahsım, teşkilatım ve ilçe halkı adına teşekkür ederim" dedi

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, "2009 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Araban Belediye Başkanı olarak seçildiğimde ilçe belediyesinin geçmiş dönemlere ait astronomik rakamlarda borçları vardı. İlçenin içme suyu sorunu, yaz mevsimlerinde toz toprak kış mevsimlerinde ise çamur bataklığındaki cadde ve sokakları, ilçe merkezinde bir tek park bile yoktu. İlçemiz adeta büyük bir köy görünümündeydi, çevre il ve ilçelerden ilçemize gelen misafirlerimiz 'Bu ne biçim memleket' diye bizlere kötü sözler söyleyip ilçeden hiç durmadan çıkıp gidiyorlardı.Milletvekili Erdoğan'ın destekleriyle hem geçmiş dönemlerden kalan astronomik rakamlardaki geçmiş dönemlerde borçları ödedik hem de ilçemizin içme suyu hattını baştan sona yenileyerek tüm cadde ve sokaklarımızı da kilitli parke taşı döşetip ilçe merkezine 4 adet park yaptırdık. İlçeye bağlı kırsal mahallelerimizde de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Araban Belediyesi işbirliği içerisinde içme suyu, altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözdük, sokaklarına kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının da aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Özdemir, sosyal tesis konusunda çalışmaların sürdüğünü belirterek, Milletvekili Erdoğan'a ilçeye verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür de etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Mehmet Erdoğan AK Parti Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title