Haberler

Milletvekili Enç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Ziyaretine Katıldı

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya ziyaretine katıldığı bildirildi.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya ziyaretine katıldığı bildirildi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Enç, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte 6. Türkiye- Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı için Rusya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyetinde yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ile görüşmesinde ikili ve bölgesel konuların ele alındığını belirtti.

İki ülke arasında gıda, tarım, turizm, savunma, ulaştırma alanında önümüzdeki süreçte işbirliğini artıracak adımların görüşüldüğünü ve bazı anlaşmalar yapıldığını aktaran Enç, "Cumhurbaşkanımız, özellikle turizm alanında bu yıl bir rekora imza atmak istediğini belirterek, Rus dostlarımızı Türkiye'ye davet etti. Antalya ve Türk turizmi açısından sevindirici bir gelişme de 2019 yılının karşılıklı kültür ve turizm yılı olarak kutlanmasının karara bağlanmasıdır." ifadesinde bulundu.

Enç, Rusya dönüşünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Antalya ile ilgili görüştüğünü belirterek, Erdoğan'ın kendisine, önlerindeki sürecin çok önemli olduğunu, halk oylaması süresine gerçeklerin çok iyi anlatılması ve takım ruhu ile çalışması gerektiğini söylediğini aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title