Haberler

Milletvekili Demir, İnebolu İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu ilçesinde muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu ilçesinde muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Milletvekili Demir, İnebolu Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltıda yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliği ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Halk oylamasında kullanacak her oyun son derece değerli olduğunu dile getiren Demir, "16 Nisan'da kullanacağınız oylar, sizin hayatınızın en değerli oyu olacak." dedi.

Türkiye'nin en öncelikli sorununun terör olduğunu dile getiren Demir şunları söyledi:

"16 Nisan'da 'evet' çıkarsa biteriz diyen terör örgütlerinin yanında mı duracağız, terör bizim en öncelikli işimiz değil mi? Biz terörü bitirmek için 'evet' oyu vereceğiz. Sizler de sandıkta oyunuzu buna göre kullanacaksınız. İnebolu ilçemiz her seçimde üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. 16 Nisan'da da yüzde 70'in üzerinde 'evet' oyu çıkacağına eminim. Sokakta, kahvede, aile ziyaretinde, nerede olursanız olun anlatın. Terör örgütleri, batılı ülkeler, eğer hayır kampanyası yapıyorsa bunun karşısında duracağız. Mutlaka hayır vereceksen git boş oy kullan ama terör örgütlerinin yanında yer alma."

Demir, daha sonra anayasa değişikliği ile ilgili muhtarların sorularını cevaplandırdı.

Kahvaltıya, AK Parti İnebolu İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Kösem ve Özdal Taşçı, bazı kurum müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu AK Parti İnebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title