Haberler

Milletvekili Cevheri'nden Siverek Teması

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Siverek ilçesine gelerek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Kaymakam Dr. Vural Karagül’ü makamlarında ziyaret ederek, sorunlar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Siverek ilçesine gelerek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Kaymakam Dr. Vural Karagül'ü makamlarında ziyaret ederek, sorunlar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile esnafı ziyaret eden Milletvekili Cevheri, esnafın ilçeyle ilgili sorunlarını dinledi, not aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cevheri ile beraberindekiler Siverek Belediyesinin üst yapı çalışmaları ile tarihi mekanlarda yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Cevheri, çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yılmaz'a teşekkür etti.

Milletvekili Cevheri daha sonra Yenişehir Mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar düzenlenen 15 Temmuz şehitleri anma programına katılarak bir konuşma yaptı. Cevheri,"Devletin kılcal damarlarına kadar girmiş bu örgüt, salt Türkiye'nin dış politikasını emperyalistlerin emelleri doğrultusunda şekillendirmediği için, büyük Türkiye davasını engellemek için, bu hain kalkışmaya girişmiştir. 15 Temmuz şehitlerini saygıyla anıyoruz" dedi.

Gece geç saatlere kadar ilçede çeşitli temaslarda bulunan Cevheri daha sonra ilçeden ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa AK Parti Siverek Yerel Haberler

title