Haberler

Milletvekili Çelik, "Hiç Kimse Türkiye Cumhuriyeti'ne Diz Çöktüremez"

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Korkuteli ilçesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Korkuteli ilçesi'nde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Korkuteli ilçe teşkilatını ziyaret eden Sena Nur Çelik, "Ramazan gününde hiçbir insani, İslami, ahlaki değerin kabul etmeyeceği cinayetleri işleyen terör şebekelerinin yaptığı menfur eylemler sonucu geçtiğimiz gün hayatını kaybeden polislere ve sivillere Allah'tan rahmet diliyoruz. Teröre karşı yapılan mücadelenin sadece bugünün mücadelesi olmadığını, Bu mücadele, biz bu topraklara ayak bastıktan, bu toprakların bize vatan olduktan sonra sürekli devam eden bir mücadele. Rabbim bu mücadelede bizim yardımcımız olsun. Terörle mücadele ediyoruz ve bu mücadeleyi terör örgütü tamamen silahları bırakıp, gömüp, üzerine beton döküp Türkiye'nin sınırlarını terk edene kadar da kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Bu amansız mücadele kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Çelik, "Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti'ne diz çöktüremez. Hiç kimse bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne kardeşliğine kastedemez. Böyle bir şeye yeltenenlerin sonunun ne olduğu ortada. Kurtuluşu çukurda arayanların gideceği yer magma tabakasıdır. Bunu herkesin bilmesi lazım. Bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz."

DOĞALGAZ MÜJDESİ

Kendisinin Enerjiden sorumlu milletvekili olduğunu hatırlatan Çelik, "ilçe için en önemli sorun doğalgaz için çalışmalarımız bakanlık nezdinde devam ediyor. Bu konuda gelişme olursa sizleri bilgilendireceğiz. İlçelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız, bir taraftan da Antalya ve İlçelerine geleceğe birlikte hazırlayacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sena Nur Çelik Korkuteli AK Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title