Haberler

Milletvekili Çalık'tan Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

Çalık: "Türkiye'yi demokratik bir hale getirelim, güçlü bir Türkiye'ye kavuşalım' derken önümüze engeller ve müdahaleler çıkıyor"

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, bazı mahallelerin muhtarlarını ziyaret etti.

Çalık, beraberinde parti yöneticileri ve Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile Çarmuzu, Melekbaba, İlyas ve Salköprü Mahallelerine gitti.

Muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan Çalık, yaptığı konuşmada, Türkiye üzerinde oynanan oyunları herkesin gördüğünü belirterek, "Üzerimizde oyun oynamak isteyenlerin de görmesi gerekir. Bu oyunu milletimiz bozar. Sandıkta AK Parti'ye ve Başbakanımıza verdiği destekle de bize desteğini gösterir" ifadelerini kullandı.

Yolsuzluk, yanlış, hata varsa, bunun sonuna kadar gitmekle mükellef olduklarını kaydeden Çalık, 11 yıldır tüyü bitmemiş yetimin hakkını hiç kimseye yedirmediklerini, bundan sonra da yedirmeyeceklerini belirtti.

Türkiye'de her 10 yılda askeri darbe ve demokrasi dışı müdahalelerin yaşandığına dikkat çeken Çalık, şunları kaydetti:

" Türkiye'yi demokratik bir hale getirelim, güçlü bir Türkiye'ye kavuşalım' derken önümüze engeller ve müdahaleler çıkıyor. Bu dönem 3 seçim yapılacak. Yerel seçim, cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler olacak. Hedef Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı yaptırmamak ve AK Parti'yi iktidardan düşürmektir. Türkiye'yi geçmiş dönemlerdeki gibi koalisyonlara mahkum etmek istiyorlar."

Muhtarların görüşleri

Çarmuzu Mahallesi Muhtarı Hacı Korkmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi zor günlerden bugünlere getirdiğini vurguladı.

Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demirel de herkesin hizmetleri gördüğünü belirterek, milletin Başbakan Erdoğan'a sevdalı olduğunu kaydetti.

İlyas Mahallesi Muhtarı Süleyman Aksu, halkın AK Parti'ye desteğini ve bu gelişmelere karşı cevabını yerel seçimde vereceğini ifade etti.

Salköprü Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez de yaşanan sıkıntılı dönemde Başbakan Erdoğan'ı yalnız bırakmayacaklarını kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Öznur Çalık Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title