Haberler

Milletvekili Bünyamin Özbek'ten 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Özbek, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi, kader birliği yapmış, istiklal ve istikbal mücadelesini el birliğiyle, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktası olmuştur. Türkiye Büyük Millet Meclisi; maziden istikbale uzanan binlerce yıllık kadim çizgisi ile insanlığın hayatında ve hafızasında etkin olan milletimizin temsil edildiği en büyük mercidir. Türkiye'miz, milli iradenin yönetime tam anlamıyla yansıdığı dönemlerde büyük atılımlar gerçekleştirmiş, kalkınma ve refah yolunda büyük mesafeler kat etmiştir. İşte bugün, milli iradenin hakimiyetiyle birlikte, Ülkemiz tarihi başarılar elde etmeye başlamış; bölgesine model teşkil eden, bölge ülkeleri tarafından örnek alınan bir ülke konumuna yükselmiştir. Bu özel gün, aynı zamanda, bizzat Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilmiş en güzel bayramdır. Zira biliyoruz ki; şehit kanlarıyla sulanmış cennet vatanımızın yarınki sahipleri, çocuklarımızdır. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini temennisiyle, bütün çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum." - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyamin Özbek 23 Nisan Ak Parti Bayburt Yerel Haberler

title