Haberler

Milletvekili Bünyamin Özbek "Böyle Hizmet Olmaz"

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş tarafından Beyzade Düğün Salonu’nda düzenlenen ‘birlik ve beraberlik’ yemeğine katıldı.

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş tarafından Beyzade Düğün Salonu'nda düzenlenen 'birlik ve beraberlik' yemeğine katıldı.

Başkan Polat burada yaptığı konuşmada 30 Mart mahalli idareler seçimin normal bir seçim olmaktan çıktığını Başbakan Erdoğan'a bir oyun oynandığını ve milli iradenin mahküm edilmeye çalışıldığını söyledi. Başkan Polat, oynanan oyunlara karşı Bayburt halkının vahdeti gerçekleştireceğine inandığını kaydetti.

Bayburt Beyzade düğün salonunda Ak Parti Belediye Başkan adayı Mete Memiş'in parti teşkilatına verdiği yemekte konuşan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, son günlerdeki gelişmelere dair sert açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Belediye Başkanı H.Ali Polat, Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç, Belediye Başkan adayı Mete Memiş ve çok sayıda partililerin katıldığı toplantıda konuşan Özbek, Hizmet Hareketi'nin Bayburt Koordinatörü Ayhan Işık'ı hedef aldı. Özbek, Ayhan Işık'ın "Başbakan hırsız, çocuklarını Amerika'da okuttu' gibi iftiralar attığını belirterek, "O insanı Bayburt'ta tutmayın. Tuttuğunuz müddetçe AK Parti'den size fayda yok" dedi.

AK Parti teşkilatları ile bir araya geldiği toplantıda Türkiye gündemini alt üst eden operasyonlar ve ardından yaşanan tartışmalar ile ilgili konuşan Özbek, çok sert açıklamalarda bulundu. 3 gündür Bayburt'ta olduğunu ve gazetelerini kesen, dershanelerinden öğrencilerini almak isteyen partilileri kararlarından vazgeçirmek için uğraştığını, buna rağmen ismini vermediği Hizmet Hareketi'nin Bayburt Koordinatörü Ayhan Işık'ın Başbakan'a twitter hesabından iftiralar atıldığını belirterek, "Başbakanımıza, partimize sahip çıkacağız, bu millete sahip çıkacağız ama gerekli şeyleri de yapacağız. Kendi üzerime düşen o insanlara karşı her şeyi yapacağım. Gazetelerini okumayacağım, televizyonlarına bakmayacağım, ben daha dershanelerine ve kolejlerine çocuklarımı göndermeyeceğim. Milli eğitime giremeyen öğretmenler bugün kolejde ders veriyorlar. O kolejin yerini biz verdik ama o insanlar diyor ki 'Recep Tayyip Erdoğan hırsız.' Belki bizim içimizde Hizmet'e gönül vermiş insanlar bana kızıyordurlar, arkadaşlar bana kızmasınlar, gitsin hizmetin Bayburt abisine 'terbiyesizlik etme, bir Müslüman bir Müslüman'a iftira atmaz desinler" diye konuştu. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Bünyamin Özbek Ak Parti Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title