Haberler

Milletvekili Boynukara'dan Başkan Kutlu'ya Ziyaret

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu da makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

16 Nisan'da yapılacak olan Referandum öncesi hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ile Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, belediye başkanlığı makamında bir araya geldi. Başkan Kutlu'yu başkanlık makamında ziyaret eden Milletvekili Boynukara ve beraberindeki heyet, Başkan Kutlu ile birlikte belediye binasını gezip vatandaşlar ve belediye personelinden referandumda destek istedi. Halkın ve çalışanların ilgisiyle karşılanan Milletvekili Boynukara, ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada referandum tahmininde de bulunarak, Adıyaman'dan yüzde 80'e yakın bir 'Evet' oyu çıkmasını beklediğini dile getirdi. Milletvekili Boynukara, "Kurumlarımızı ziyaret edip, kurum yöneticilerimizden yaptıkları projeler, bu projeler kapsamında bize düşen bir görev olup-olmadığı noktasında bilgiler alıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız planlama çerçevesinde ziyaretlerimiz devam edecek. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandumda 1 Kasım'ın çok üstünde bir oy alacağımızı tahmin ediyorum. Temennimiz, Adıyaman'ın Ankara'da rahat temsil edileceği yüksek oranda bir oy alabilmek. Bunun da yüzde 70'in üzerinde, yüzde 80'e yakın bir oran olacağını düşünüyorum" dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugün değerli milletvekilimiz Adnan Boynukara bey belediyemizin bütün personelini ziyaret etti. Bundan dolayı kendilerine müteşekkiriz. Kısa süreli bir ziyaret olsa da kendileriyle fikir alışverişinde bulunduk. Milletvekillerimiz, belediye başkanı, yerel yöneticiler, merkezi yöneticiler, kısacası herkes el ele vererek inşallah güzel memleketimizi daha iyi yerlere taşıyacağız. Adıyaman'ımız için yaptığımız çalışmalarda verdikleri katkılardan dolayı da milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsrev Kutlu AK Parti Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title