Haberler

Milletvekili Balta'dan "Ramazan" Mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, ramazan ayı nedeniyle mesaj yayımladı.

Balta, mesajında, ramazanın millete, İslam alemine huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz etti.

Sabır ve hoşgörünün herkesi kuşatmasını, dayanışma ve yardımlaşma iradesinin herkesi aynı idealde buluşturmasını temenni eden Balta, ramazanın, Kur'an'la şereflenmiş, on bir ayın sultanı makamına yükselmiş, rahmet, fazilet ve günahlardan arınma ayı olduğunu vurguladı.

Balta, ramazanın, rahmet ve mağfiret ayı olduğunu anımsatarak, şöyle devam etti:

"Ramazan, günahlara dalmış insanların samimi tövbe ve istiğfar ile hata ve kusurlarından temizlenecekleri aydır. Ayrıca ramazanın manevi atmosferi, Müslüman Türk milleti ve bütün Müslümanlar olarak her zamankinden daha fazla muhtaç olduğumuz birlik ve dayanışmamızın pekişmesine en güzel ve en güçlü bir vesiledir. İnsanın yalnızca zor durumda iken değil, hayatın her anında ilgi ve desteğe, uzatılacak ele, gönül alıcı söze ve içten bir tebessüme ihtiyacı vardır. Aç ve yoksulların halinden anlıyor olmamızın, aça ve yoksullara yardım elini uzatmadığımız sürece bize dönen bir faydası olmayacaktır."

Yoksulluğun, sadece varlığın yok olması anlamına gelmediğine dikkati çeken Balta, şunları kaydetti:

"Yoksulluk aynı zamanda içimizdeki merhamet, şefkat ve hoşgörü gibi insani değerlerin de yok olması demektir. Bu nedenle, dünyanın neresinde olursa olsun baskı, zulüm ve şiddet altında olan, mazlum ve mağdur durumdaki kardeşlerimize maddi ve manevi desteklerimizi daha da artırmalıyız.

Bu mübarek ayın bütün müminlere, gönül coğrafyamıza, bütün İslam alemine ve beşeriyete hayırlar getirmesini, birlik ve bütünlüğümüzü pekişmesini, aziz milletimizin ve cennet vatanımızın huzur ve selametine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Muhammet Balta Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title