Haberler

Milletvekili Bakbak Oğuzeli İlçesinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Oğuzeli Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri gezerek yerinde inceledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Oğuzeli Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri gezerek yerinde inceledi.

Oğuzeli Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesis ve Sevgi mağazasını gezen Bakbak, yapılan belediye hizmet binası kültür kongre merkezi yollar, ve vatandaşa sunulan hizmetler için Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin'e teşekkür etti. Gezi programına Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Taşdemir, Ak Parti ilçe kadın kolları başkanı Belkıs Karamanlıoğlu ve Oğuzeli belediyesi başkan yardımcıları ve partililer de katıldı.

Ziyaret sırasında ilçenin 4 yılda yaşadığı hızlı değişime şahit olduğunu dile getiren Milletvekili Bakbak, "Belediye başkanımız ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Oğuzeli gerçekten cazibe merkezi haline gelmiş. Sosyal tesiste eğitim gören öğrencilerimizle ve hanım kardeşlerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımız belediyemizin yapmış olduğu sosyal tesisten çok memnunlar. Ben belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hanım kardeşlerimizle sohbet etme şansım oldu. Başkanımızın çalışmalarından herkes memnun. Demek ki çalışınca oluyor. Dört yıl önceki Oğuzeli'nden şimdiki Oğuzeli çok farklı. Ben bu hizmetlerinden ötürü başkanımızı kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise, yapılan hizmetlerin bir ekip çalışması olduğunu belirterek, "Sayın milletvekilimiz ile birlikte hanım bacılarımızı ziyaret ettik. Yapmış olduğumuz hizmetleri anlatıp yapacağımız hizmetler hakkında bilgiler verdik. Oğuzeli'ne ilk geldiğimde kendime bir hedef tayin etim ve bu hedeflerin içinde, belediye hizmet binası Kültür Kongre Merkezi (OKM) sosyal tesis, kilit taşı çalışmaları, eğitim projeleri ve sosyal faaliyetler oldu. Allaha şükürler olsun birçoğunu hizmete sunduk" dedi.

Ziyaretin ardından sedefçilik kursunda mezun olan örgencilere Milletvekili Derya Bakbak sertifikalarını dağıttı. Bu sırada Başkan Öztekin, milletvekili Bakbak'a günün anısına sedef işleme bir hediye verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Derya Bakbak Gaziantep Ak Parti Oğuzeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title