Haberler

AK Parti'li Badak Döşemealtı'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Döşemealtı İlçe Teşkilatının düzenlediği programda Dağbeli ve Bademağacı beldelerini ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Döşemealtı Belediye Başkanı Nuretin Tursun, İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bütünşehir Yasası'nın yürürlüğe girmesiyle birlikte kapatılacak Döşemealtı İlçesi'ne bağlanacak olan Dağbeli ve Bademağacı beldelerinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Sadık Badak, ilk olarak Bademağacı Beldesi meydanında halkla bir araya geldi. Burada sıkıntılarını paylaşan vatandaşlar en büyük sorunlarının su ve yol olduğunu belirterek hükümetten çözüm için yardım istediler. Tarım ve Hayvancılık ile geçimini sağlayan belde halkı ayrıca tarım alanlarının darlığından ve mera sıkıntılarından dolayı hayvansal üretimde zorlandıklarını belirtti. Köylülerin sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Sadık Badak, "Hükümet olarak her zaman vatandaşın sorunlarını yakından takip ediyoruz, en kısa sürede taleplerinizi değerlendireceğiz sıkıntıların çözüm bulacağız" dedi.

AK Parti Milletvekili Sadık Badak, Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, daha sonra Dağbeli beldesine geçerek, belde halkının sorunlarını dinlediler. Vatandaşların kapatılan Belde Postanesi'nin, yeniden açılması talebine yanıt veren İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, çalışmaların sürdüğünü ve sıkıntının en kısa sürede giderileceğini söyledi. Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ise beldenin batısından geçen Antalya, Burdur Karayolu'nun belde ile bağlantı sağlayan noktasındaki kavşak sorununun çözümü için söz verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Döşemealtı Ak Parti Dağbeli Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title