Haberler

Milletvekili Aydemir, Aşkale'de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aşkale’de ziyaret ve incelemelerde bulundu.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aşkale'de ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Aydemir ve Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı A. Mustafa Güvenli ile birlikte yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Aşkale ilçesinde yaşayan Yabalak ailesinin evine gitti. Umutlu bekleyişini sürdüren polis memurunun eşi Burcu Yabalak ile bir süre görüşen Aydemir ve beraberindekiler, aileye "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Erzurum Milletvekili Aydemir, burada yaptığı açıklamada, konuyla yakından ilgilendiklerini belirterek, "Eski İçişleri Bakanımız Efkan Ala da konuyu yakından takip ediyor. İnşallah sağ salim olarak kardeşimize kavuşacağız" dedi.

AŞKALE KAYMAKAMI'NA ZİYARET

Erzincan'ın Kemah İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Aşkale Kaymakamlığına atanan Hayrettin Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunun Milletvekili Aydemir burada yeni Kaymakam Çiçek'ten bilgi aldı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Çiçek'te Aydemir'e nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aşkale için bugüne kadar yapılan hizmetleri daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

GÜLLÜDERE MAHALLESİ ALİBEY MEZRASINDA İNCELEME

Yapılan ziyaretlerin ardından beraberindeki heyetle birlikte Aşkale'nin Güllüdere Mahallesi Alibey mezrasına geçen AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir; burada mezrada yaşanan konutların yenilenmesi isteğini yakından inceledi.

Mezra sakinlerinin 5543 Sayılı Kanundan yararlanma isteklerini evleri tek tek dolaşarak inceleyen Aydemir; konuyla yakından ilgileneceğini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

ibrahim aydemir Ak Parti Erzurum Aşkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title