Haberler

Milletvekili Atalay, Mozeret Tünelinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, yapımı devam eden Mozeret Tünelini gezdi.

Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, yapımı devam eden Mozeret Tünelini gezdi.

Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar ve Teşkilatı, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve Teşkilatı ile birlikte Aktaş Sınır Kapısı güzergahında yapımı devam eden Mozeret Tünelini gezdiler.

Tünelin inşaatı ve işleyişi hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, çalışmalardan memnun kaldı. Mozeret Tünelinin Aktaş Sınır kapısına ulaşımı çok daha elverişli hale getireceğini belirten Atalay " Aktaş Sınır kapımız yöremizin 100 yıllık hayaliydi. Tarihi İpek yolu güzergahı üzerinde bulunan Aktaş Sınır Kapısı, Orta Asya ve Türki Cumhuriyetlere açılan kapımızdır. Hükumetimizin de son derece önem verdiği ve çok fazla maddi ve manevi getiri beklediği bu sınır kapımız güzergahında bulunan engellerin ortadan kaldırılması için çalışıyoruz. Yöremiz kış şartların ağır yaşandığı bir coğrafya. 15 yıllık Hükumetimiz zamanında Türkiye'nin her yerinde ulaşım konusunda çok büyük atılımlar ve iyileştirmeler yaptık. Ardahan-Çıldır arasındaki Aktaş Sınır Kapısına kadar olan yaklaşık 65 km'lik duble yolunda, yaklaşık 30 km'lik bölümünü tamamladık, geri kalan kısmında da çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Mozeret Tünelindeki çalışmalarda gördüğüm kadarıyla son derece hızlı ilerliyor. İnşallah bu yılın son çeyreğinde tünelden geçişler olacak" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Atalay Atalay Aktaş AK Parti Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title