Haberler

Milletvekili Arslan Kağızman'da

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Arslan, Kesikköprü yolunun belediye sınırları sorumluluğunda olmasına rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığı için yolun kendisi ve AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç'ın girişimleriyle merkezi hükümet tarafından Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilerek yapımına başlandığını söyledi.

Söz konusu yolun hiç kimsenin hayal dahi edemeyeceği kalitede ve güzellikte yapıldığını ve bitmek üzere olduğunu dile getiren Arslan, bölgeden geçen elektrik hatlarının yer altına alınmasını da sağladıklarını ifade etti.

Arslan, halkın ilçede yapılan çalışmalara şahit olduğunu belirten Arslan, "Kağızman Kesikköprü yolunu bağlayan kavşak ihalesi yapıldı, yüklenici belirlendi. Daha önceki işin dışında 3,8 milyona ihalesi bitti. Yüklenici firma sözleşmeye davet edildi. Bugünlerde sözleşmesi yapılarak bayramdan hemen sonra yol yapımına başlanacak. 4 yolla Kağızman arası yolda standart yol olarak projemize aldık kavşak yol sorunu da bitmiş olacak" dedi.

Kağızman için 200 bin liraya mal olan 2 çöp arabası aldıklarını bunun 160 bin lirasını kendilerinin karşıladığını bildirdi. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Arslan Kağızman Ak Parti Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title