Haberler

Milletvekili Ağbal'dan Basın Bildirisi

Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Bayburt Özel İdare Genel Sekreterliği’ne İller Bankasından aktarılan ilave kaynaklar hakkında basın bildirisi yayınladı.

Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Bayburt Özel İdare Genel Sekreterliği'ne İller Bankasından aktarılan ilave kaynaklar hakkında basın bildirisi yayınladı.

Bildiride şöyle denildi:

"İl Özel İdaremizin köy içi parke çalışmalarına hızlandırmak amacıyla İller Bankası yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Yönetim Kurulu kararı ile 900 bin liralık ödenek Bayburt İl Özel İdaresi'ne aktarıldı.

Ayrıca Arpalı Beldemize su deposu yapımı için 48 bin lira, Gökçedere beldemize de içme suyu hattı malzeme alımı için 177 bin lira kaynak aktarılması da İller Bankası Yönetim Kurulu'nca karara bağlandı.

Böylece Bayburt'umuza toplam 1 Milyon 125 bin lira daha İller Bankası'ndan ilave kaynak aktarılmış oldu.

Söz konusu ilave kaynakların Bayburt'umuza tahsisi hususunda gösterdikleri yakın ilgiden dolayı İller Bankası Yönetim Kurulu'na ve İller Bankası Genel Müdürü'ne Bayburtlular adına teşekkür ediyor, hayırlı olması temennilerimle saygı ve hürmetlerimi sunuyorum." - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İller Bankası Naci Ağbal Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title