Haberler

"Erzurum'un Önünde Büyük Fırsat Var"

Güncelleme:

Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı makamında ziyaret ederek seçimlerdeki başarıları nedeniyle tebrik etti.

Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla Erzurum'da Ak Partinin yüzünü ağartan bir başkan olarak nitelediği Ali Korkut için "Çok yıktın, şimdi yapacaksın. Erzurum olarak da önümüzde büyük bir fırsatımız var. İçişleri Bakanımız, şehrimizin yiğit evladı Efgan Ala ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce, hizmetlerimizde büyük fırsattır" dedi.

Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, belediyecilik ve diğer alanlarda Erzurum'un çok önemli fırsatları olduğunu belirtirken, bu fırsatları hizmete dönüştürmede Belediye Başkanlarına önemli işler düştüğünü söyledi. İlk olarak Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret eden Milletvekili Yılmaz, "AK Partiye destek vermiş bir şehir olmak zaten başlı başına bir fırsat. Ancak en zor günlerinde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında aslanlar gibi duran bir isim olarak İçişleri Bakanımız Efkan Ala, yine belediyeciliği kuşatan bir alanda Çevre Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce, bizler için bir şanstır. Erzurum bu şansı ve fırsatı iyi kullanmalıdır. Bu bağlamda Ali Korkut kardeşimden eminim. Çalışkanlığı, doğru işler yapmasıyla bunu göstermiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere birlik içerisinde Erzurum'u uçuracaklardır. Buna güvenim tamdır. Yakutiye Belediyemiz geçen dönem çok güzel işler yaptı, çok yer yıktı. İnşallah Ali Korkut bu dönem yıkmaya devam ederken güzel eserler ortaya çıkaracaktır. Milletvekili olarak bana düşen pay ne ise başımın üzerinedir. Her işlerine yorulmadan, usanmadan koşmaktan mutluluk duyacağım" dedi.

Ali Korkut, nazik ziyaretten dolayı Milletvekili Yılmaz'a teşekkür ederek "Adnan bey, her zaman yanımızda yer alarak bize destek olmuştur. Nazik ziyaretiyle bizi mutlu etti. Belediyecilik alanında, hizmet adına ne işimiz düşerse Ankara'da kapısını çalacağımız Milletvekilimizdir. İnşallah bu dönem Erzurum'a daha farklı hizmetler yapacağız, Erzurum'un Başbakanımıza, AK Parti Hükümetine verdiği desteğin karşılığını fazlasıyla geri ödeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Yılmaz, daha sonra Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title