Haberler

Milletvekili Adaylarından Bayram Mesajı

AK Parti Bitlis milletvekili adayları Vedat Demiröz, M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla ortak mesaj yayımladı.

AK Parti Bitlis milletvekili adayları Vedat Demiröz, M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla ortak mesaj yayımladı.

Adaylar, kutlama mesajında, millet olma iradesini diri tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramı'na ulaşmanın huzur, mutluluk ve bereketini yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, sevinçleri büyütme mevsimi olduğu belirtilen mesajda, şunlara yer verildi:

"Bizler de sevinçlerimizi çoğaltarak bir sevgi yumağı haline getirelim. Gönüllerin ağır yükü olan küskünlükleri bu vesileyle ortadan kaldırarak, barışı ve kardeşliği tesis edelim. Şüphesiz bu hepimizin dini ve  toplumsal görevidir. Bayramlar vesilesiyle ümmet olma bilincimizi tekrar hatırlayarak, ülkemiz ve İslam aleminde akan kan ve gözyaşının dinmesi için dua edelim. Bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhuyla tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını sağlamak için gayret edelim. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin, gönül coğrafyamızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularla tebrik ediyoruz. Bayramın ülkemizdeki güven ve huzur ortamının kalıcı hale gelmesi, son yıllarda bayramlara hep buruk giren ve bir türlü istikrara kavuşamayan İslam dünyasında kardeşlik, dayanışma, barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesi, İslam ülkelerinin tekrar barış ve esenliğin diyarı olmasını temenni ediyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Vedat Demiröz Ak Parti Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title