Haberler

Milletvekili Adayı Zeki Çakan'dan Stk'lara Ziyaret

MHP Zonguldak Milletvekili ve adayı Zeki Çakan, 1 Kasım’da yapılacak olan 26.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi destek ziyaretlerine Zonguldak İl merkezinde gerçekleştirdi.

MHP Zonguldak Milletvekili ve adayı Zeki Çakan, 1 Kasım'da yapılacak olan 26.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi destek ziyaretlerine Zonguldak İl merkezinde gerçekleştirdi.

Çakan'ın gezisine; İl Başkanı Hamdi Ayan, İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ile çok sayıda partili eşlik etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve adayı, Eski Enerji, Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan Zonguldak il merkezindeki seçim gezisinde ilk olarak Acılık esnafını ziyaret ederek kendilerinden 1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri dolayısıyla destek istedi.

Çakan ve beraberindekiler esnaf ziyaretinin ardından Zonguldak İl Merkezinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Sırasıyla Şehit Aileleri Derneği, Zonguldak Taraftarlar Derneği, Trabzonlulular Kültür ve Dayanışma Derneği, Baro Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kastamonulular Derneği ile son olarak da Erzincanlılar Derneği'nin kendisine vermiş olduğu Alaborina'da yemeğe katıldı.

MHP Zonguldak Milletvekili ve aday Zeki Çakan Zonguldak il merkezinde gerçekleştirdiği gezilerinde yaklaşık 2 gün önce Aksaray ilinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde ikamet eden Can Terzi'nin 3 yaşındaki kızının cenaze törenine katıldı. Çakan ayrıca, Üzülmez Kemerbaca'da yaşayan ve uzun bir süredir rahatsız olan 75 yaşındaki Fati Uzun'un da cenaze namazına katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hamdi Ayan Zeki Çakan Zonguldak Yerel Haberler

title