Haberler

Milletvekili Adayı Yıldız : "Sokağı Dolaştığımızda Yüzde 55 Üzerinde Oy Görüyoruz"

AK Parti İstanbul 2 . Bölge Milletvekili Adayları Haydar Ali Yıldız ve Mahmut Doğan, Bayrampaşa’da esnafı ziyaret etti.

AK Parti İstanbul 2 . Bölge Milletvekili Adayları Haydar Ali Yıldız ve Mahmut Doğan, Bayrampaşa'da esnafı ziyaret etti. Vatandaşlardan AK Parti'ye destek isteyen Yıldız, "Sokağı dolaştığımızda yüzde 55 üzerinde oy görüyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adaylarının seçim turları devam ediyor. AK Parti 2.Bölge Milletvekili Adayları Haydar Ali Yıldız ve Mahmut Doğan bugün Bayrampaşa esnafını ziyaret etti.

Esnafa karanfil dağıtan milletvekili adayları Haydar Ali Yıldız ve Mahmut Doğan, vatandaşlardan destek istedi. Vatandaşların her iki adaya da yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, "AK Parti'yi millet kurdu. Gördüğümüz manzara da bugün hala milletin umudu olmaya devam eden bir Ak Parti var. İnşallah bu sandıkta bu teveccühünü İnşallah bu seçimde de gösterecek" dedi.

İstanbul'daki oy hedefine de değinen Haydar Ali Yıldız, "Başbakanımız dün İstanbul için hedefini koydu. Davutoğlu Hocamız İstanbul için hedefin yüzde 55 olduğunu söyledi. Sokağa dolaştığımızda Bayrampaşa'mızda yüzde 55'in üzerinde bir oy görüyoruz. Milletin gönlünde olmak bizim için önemli" diye konuştu.

Seçim kampanyasını 4 temel üzerine oturttuklarını anlatan Yıldız, "Birincisi yeni bir anayasa, sivil anayasa. İnsanlık onurunu esas alan, özgürlük, şeffaflık,denetlenebilirlik anlamında bir anayasa. Başkanlık sistemi yine savunduğumuz önemli bir hedefimiz. Yeni Türkiye hedefimiz var. Bütün vesayetten kurtulmuş bir Türkiye,yeni Türkiye hedefimiz var. Yine aynı şekilde çözüm süreci. Anaların ağlamadığı, özgür, kardeşçe bir Türkiye'yi hedefliyoruz. Burada dün Başbakanımızın ifade ettiği önemli bir konu var. O da insanlık onuru. Kadim medeniyetimizden, inancımızdan esas aldığımızdan insanlık onurunu anayasamızda, başkanlık sisteminde, çözüm sürecinde esas alacağız. Geleneğimizi geleceğimizi taşımak için önemli bir seçim. Allah'ın izniyle inşallah muvaffak olacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Doğan ise, "78 milyonun inşallah gönlüne gireceğiz. Sonra yüzde 55'in üzerinde bir oyla görmek istiyoruz. Çok yüksek bir teveccüh var. Yaptığımız hizmetlerin ne kadar kabul bulduğunu bir kez daha gördük. Halkımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haydar Ali Yıldız Mahmut Doğan Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title