Haberler

Milletvekili Adayı Parsak, İşsizler Derneği'ni Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar İşsizler Derneği’ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar İşsizler Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette, işsizlik hakkında görüşlerini belirten Parsek, Türkiye genelinde ve Afyonkarahisar'da böyle bir isimli derneğin olmasının utanç göstergesi olduğunu belirtti. Mehmet Parsak, "Yüzde 10,7 işsizlik oranı ile G-20 ülkeleri arasında Türkiye'nin üçüncü oldu. Bahse konu olan rakam gerçeği yansıtmamakta ve Türkiye'de gizli işsizlik ile bu rakam yüzde 20'ler seviyesinde. Asgari ücretli vatandaşlar açlık sınırının altında boğuşurken bu insanlar da hesaplamaya dahil edildiği takdirde ortaya çıkan tablo vahim. Ayrıca Afyonkarahisar ve Türkiye'deki Suriyeli mülteciler de sisteme dahil edilmesi gerekiyor. Türkiye ve Afyonkarahisar'da kalıcı istihdamı arttıracak yatırımlar yapmak yerine hükümet; rant kavgasının içine düşmüş ve de geçici istihdam alanları olan inşaat sektörüne, AVM yapımına ağırlık vermiştir. Vatandaşların ağızlarına tabiri caiz ise seçimden seçime bir parmak bal çalmaktadır" diye belirtti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Parsak Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title