Haberler

Milletvekili Adayı Bensiz Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz, 1 Kasım seçimleri için ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz, 1 Kasım seçimleri için ziyaretlerini sürdürüyor. Gündüz saatlerinde şehir merkezinde düzenlenen programlara katılan Bensiz, Akşam ise köylere giderek, vatandaşlarla bir araya geliyor.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç ve Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz ilk olarak sabah saatlerinde Bartın Merkez bulunan köy muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltılı toplantıda konuşma yapan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, kente yapılan hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğinin altını çizdi. Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz ise, "AK Parti hükümeti döneminde Bartın'a önemli hizmetler yapıldı. Bu hizmetler daha da artarak devam edecek. Artık köylerimizde yapılmayan yol su sorunu kalmadı. Köyde yaşayan vatandaşlarımız artık futbol sahası ve park istiyorlar. ve onlarda yapılıyor. Hükümetimiz çalışmalarını bugün olduğu gibi yarında artırarak devam ettirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz, Kültür ve Turizm Bakanlığının teknik danışmanlığında gerçekleşen Anadolu Sigortanın Sosyal sorumluluk projesi olan, "Bir Usta Bin Usta Bartın Tel Kırma" kursu sertifika törenine katıldı. Bensiz, törenin sonundaki sergiyi gezerek, ilgililerden bilgiler aldı.

KURUMLARI ZİYARET

Daha sonra Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Bensiz, ayrıca Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu'yu makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

BENSİZ, KÖY KÖY GEZDİ

Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz Akşam ise İl Genel Meclisi üyesi Recep Regaip Bayraktar ve bazı teşkilat üyeleriyle birlikte Kozcağız'a bağlı köylere çıkarma yaptı. İlk olarak Eskihamidiye köyündeki vatandaşlarla bir araya gelen Bensiz vatandaşlardan destek istedi. Bensiz daha sonra sırasıyla, Karayakup, Dırazlar, Mamak ve Sofular köylerine giderek, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Bensiz buradaki köylerde yaptığı konuşmada, istikrar sürmesi ve Türkiye'nin büyümesi için 1 Kasım seçimlerini çok önemli olduğunun altını çizdi. Bensiz, "Ülkemiz için karar günü 1 Kasım'dır, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için hep birlikte istikrara oy verelim. Sizlerin desteğinizi alacağımızdan hiç şüphemiz yok. İnşallah AK Parti 2 Kasım sabahı partimizden 2 milletvekilini Ankara'ya gönderecektir" dedi.

SOFULAR KÖYÜNDE HASTA ZİYARETİ

Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz, Sofular köyünde vatandaşlarla kahvede yaptığı toplantının ardından aynı köyde yaşayan Hilmi Ayhan isimli vatandaşı da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ak Parti Sofular Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title