Haberler

Milletvekili Aday Listeleri Ysk'ya Sunuldu

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Teoman Kümbet, hedeflerinin 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye yakışır bir oy oranıyla 6-0 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

AK Parti Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında, Ankara'dan sinevizyonla bağlanan AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Erzurum milletvekilleri adaylarını açıkladı.

Saat 17.00 itibarıyla milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edildiğini anımsatan Yeşilyurt, yaklaşık bir yıldır süren aday adaylığı sürecinde herkesin gösterdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Yeşilyurt, "İnşallah bundan sonra da arkadaşlarımız çalışmalarımızda yer alacaktır. YSK'ya verilen listede yer alan AK Parti Erzurum milletvekili adaylarımıza başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Teoman Kümbet de Seçim İl Koordinasyon Merkezi olarak 1 Ocak'tan itibaren seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, bu süreci başarılı bir şekilde yürütmeye çalıştıklarını vurguladı.

Aday adaylığı sürecinde kentte 138 kişinin AK Parti'yi tercih ettiğini anlatan Kümbet, bu süreçte temayül yoklamalarının, geniş kapsamlı anket çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi.

Ala, listede birinci sırada yer aldı

Kümbet, şunları kaydetti:

"YSK'ya verilen listede AK Parti Erzurum milletvekili adaylarımız sırasıyla Efkan Ala, Adnan Yılmaz, Zehra Taşkesenlioğlu, Abdürrahim Fırat, İbrahim Aydemir ve Zafer Tarıkdaroğlu yer aldı. Hedefimiz, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye yakışır bir oy oranıyla 6-0 milletvekili çıkarmaktır. Bu süreçte altı adayımız olacak ama 132 aday adayımız da bizim için kıymetlidir, değerlidir. Bu kardeşlerimizle birlikte sahada 12 yıldır yaptığımız çalışmaları yine sürdüreceğiz. İnşallah seçimden 400 milletvekili alarak da yeni anayasa çalışmalarımızı ve yeni Türkiye vizyonunu milletimize anlatacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Yüksek Seçim Kurulu Ak Parti Teoman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title