Haberler

Milletvekili Aday Adayı Özlü Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor

Savunma Sanayi Müsteşar yardımcı iken görevinden istifa eden ve AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı olan Faruk Özlü teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Savunma Sanayi Müsteşar yardımcı iken görevinden istifa eden ve AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı olan Faruk Özlü teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi görevinden istifa ederek AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı olan Özlü teşkilat ziyaretleri kapsamında Akçakoca İlçe ve Boğaziçi Belde teşkilatlarını ziyaret etti.

Teşkilat mensuplarına hedefleri hakkında bilgiler veren Özlü, aday adaylığı sürecinde kendisi için destek istedi. Akçakoca'nın Düzce'nin gözbebeği ve Karadeniz'in nadide bir incisi olduğunu kaydeden Özlü, Akçakoca'nın turizm anlamında hak ettiği konuma gelebilmesi anlamında gerekli projelerin oluşturulması ve bunların gerçekleştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Düzce'de siyasetin yeniden dizayn edilmesi ve kişi odaklı değil, iş odaklı bir siyaset oluşturulması gerektiğinin altını çizen Özlü, bunun gerçekleşmemesi halinde iş, ürün ve hizmet üretilemeyeceğine dikkat çekti.

Özlü, "Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve başbakanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde başlatılmış olan Yeni Türkiye hamlesine katkı sağlamak istiyorum. Düzce'nin gelişmesi ve kalkınması için proje bazlı çalışmalar yürütecek ve bunlar için kaynak arayacağız. Temel görevim Ankara'da Düzce ile ilgili konuları takip etmek ve Düzce'yi Ankara'da güçlü bir şekilde temsil etmek olacak" şeklinde konuştu.

Özlü, kendisine yakın ilgi gösteren teşkilat mensuplarına da teşekkür ederek, kendisine güvenenleri mahcup etmemek adına elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Özlü Akçakoca Ak Parti Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title