Haberler

Milletvekili Aday Adayı Deribaş Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Mefail Deribaş, muhtarlar ile bir araya geldi.

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Mefail Deribaş, muhtarlar ile bir araya geldi.

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Mefail Deribaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve Muhtarlarla bir araya geldi. Deribaş, "İnşallah aday gösterilirsem ve vekil olarak seçilirsem her ay vekaletini aldığım milletin meclisinde muhtarlarımızı misafir edecek, kendileriyle sohbet edeceğim. Ayda bir günde onların hizmet binalarında misafir olacağım" dedi.

Deribaş, Muhtarların halkın dili kulağı ve sesi olma özelliği olduğunu ifade ederek, "Muhtarlar çok önemli bir görev yürütüyorlar. Mahallelerin, köylerin bütün sorunları ilk önce muhtarlara geliyor. Bir anlamda muhtarlarımız halkın gözü kulağı oluyor. Sorunların, sıkıntıların çözümü aşamasında muhtarlar kurumları ilk harekete geçiren mekanizmalardır. Her zaman açık iletişim ile hem sorunların üstesinden gelebiliriz hem de yeni projeleri birlikte hayata geçirebilir" dedi.

Mefail Deribaş, konuşmasının devamında, "İnşallah aday gösterilirsem ve vekil olarak seçilirsem her ay vekaletini aldığım milletin meclisinde muhtarlarımızı misafir edecek, kendileriyle sohbet edeceğim. Ayda bir günde onların hizmet binalarında misafir olacağım. Onlarla fikir alışverişinde bulunacağım" ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yollarının uzun yıllar Rusya Genel Müdürlüğünü yaptığını anlatan Deribaş, "Yıllara dayanan bir bilgi birikimim var. Bu birikimleri şehrim adına kullanmak için bu yola çıktık. Sakarya her anlam da çok güzel ve özel dokusu olan bir şehir. Adeta Türkiye'nin mozaiği. Özellikle turizm alanında bir çok yeni yatırımlar yapılabilir. Çünkü İlimiz çok güzel doğal güzelliklere sahip. Çevreyle dost, yeni Turizm yatırımları için yurt dışında da ciddi bir potansiyel var. Yeni Türkiye yolunda Yeni Sakarya pek ala Lokomotif olabilir" dedi.

Öte yandan Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Mefail Deribaş'a başarılar dileyerek, "Siyaset yapma yolunda, memlekete hizmet etme yolunda yola çıkan her kese başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title