Haberler

"Millet Sahipsiz Değil"

Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Kılınç, geçtiğimiz yağışlar nedeniyle ekili alanları zarar gören Kuyucak'a bağlı Taşoluk ve Musakolu köylerine giderek incelemelerde bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, geçtiğimiz hafta içinde aşırı yağışlar nedeniyle ekili alanları zarar gören Kuyucak'a bağlı Taşoluk ve Musakolu köylerine giderek incelemelerde bulundu.

Kuyucak'a bağlı Taşoluk ve Musakolu köylerinde aşırı yağışlara bağlı olarak yaşanan doğal afet AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ı harekete geçirdi. Can kaybının olmadığı yağışlarda, zarar gören ekili alanları incelemek ve köylülere geçmiş olsun demek için Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Çevik ve beraberindekilerle bölgeye gelen Gültekin Kılınç, "Millet sahipsiz değil" diyerek mağduriyetlerin giderileceği sözünü verdi.

AK Parti hükümetinin köylünün yanında olduğunu söyleyen Gültekin Kılınç, mağduriyetlerin giderileceği sözünü vererek, "Millet sahipsiz değildir. Yaşananlar Allah'ın takdiridir. Bize düşen zarar gören vatandaşlarımızın derdine derman olmaktır. Yaşanan sıkıntıları el birliğiyle ortadan kaldıracağız" dedi.

Akşam iftar vaktinde başlayan yağışın bir anda doluya çevirmesiyle başta mısır olmak üzere ekili alanların zarar gördüğünü ifade eden Taşoluk Muhtarı Mehmet Akıncı da, "Önce şiddetli bir yağmur başladı. 5 dakika sonra ceviz büyüklüğünde dolu yağmaya başladı. Tam 45 dakika ecel terleri döktük. Kıyamet kopuyor sandık. O anki panikle hemen milletvekilimizi arayıp yardım çağrısında bulundum. Zararımız çok fazla. Can kaybının olmaması en büyük tesellimiz" diye konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ın kendilerini durumdan haberdar etmesi üzerine bölgeye hareket ettiklerini söyleyen Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan ise, "Yağışların hemen ardından köye ulaşarak gerekli tespit çalışmalarına başladık. İlk etapta can kaybının olup olmadığını araştırdık.

Ramazan ayında yaşanan bu felaketin ölümle sonuçlanmaması en büyük sevincimiz" şeklinde konuştu.

Yağıştan zarar gören Taşoluk ve Musakolu köylerine Aydın İl Özel İdaresi ve Devlet Su İşleri ekipleri olmak üzere çok sayıda iş makinesi sevk edilerek, yağışlardan zarar gören yolların açılmasına çalışıldığı belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gültekin Kılınç Ak Parti Kuyucak Taşoluk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title