Haberler

Millet Hep Önünü Açacak Değişikliklere 'Evet' Dedi"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bu millet son 14 yılda bütün akıl oyunlarını tersine çevirdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bu millet son 14 yılda bütün akıl oyunlarını tersine çevirdi. Bütün oynanan oyunları bozdu ve her daim milletin önüne sandık gelse hep sağduyu hakim oldu. Millet hep önünü açacak değişikliklere 'evet' dedi." şeklinde konuştu.

Ağbal, Konya Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odasının bir otelde düzenlediği, "Meslekte İtibar, Ülkede İstikrar" toplantısında, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının milletin kaderini tayin edecek bir değişiklik olduğunu vurguladı.

Halk oylamasının Türk siyasi tarihindeki önemine işaret eden Ağbal, gelecek nesillerin anayasa değişikliğine oy verenleri büyük minnetle yad edeceğini dile getirdi.

Ağbal, "Allah'ın izniyle iki partinin hazırladığı anayasa değişikliği paketi bütün milletin nazarında ileride çok olumlu neticeleri görülecektir. Toplumun refahı artacak, siyaset güçlenecek, millet sözün tek sahibi olacak. Bu açıdan 16 Nisan'da hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor." diye konuştu.

Ak Parti ve MHP'nin sahada millete bu değişikliği anlattığını dile getiren Ağbal, il il, ilçe ilçe dolaştıklarını, sağduyulu hareket ettiklerini aktardı.

Millete hep doğruları söylediklerini ifade eden Ağbal, şöyle konuştu:

"Milletin son söz söyleyeci olarak takdirine bırakıyoruz. Ama başkaları öyle mi yapıyor? Adeta iki yüzlü maske. Bir tarafta farklı bir görüntü, arka tarafta farklı bir görüntü. Meclisteki o kavgacı üslup gitmiş, millet iradesine karşı o yakışıksız tavırlar ortadan kalkmış, şimdi böyle yumuşak ve toleranslı bir havayla, farklı bir taktik ve strateji ile milletin aklını test etmeye çalışıyor. Bu millet son 14 yılda bütün akıl oyunlarını tersine çevirdi. Bütün oynanan oyunları bozdu ve her daim milletin önüne sandık gelse hep sağduyu hakim oldu. Millet hep önünü açacak değişikliklere 'evet' dedi."

Ağbal, Türk tarihinde 16 Nisan'ın altın harflerle kazınacağını belirterek, demokrasiyi o gün güçlendireceklerini, siyasette sağduyuyu çok daha güçlü şekilde temellendireceklerini kaydetti.

Toplantıya, Konya Valisi Yakup Canbolat, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli ile oda üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Naci Ağbal AK Parti Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title