Haberler

Miley Cyrus ve Melania Trump Arasında Büyük Çekişme

Güncelleme:

ABD başkanlık seçimlerinde Trump karşıtı gösterileri ile anılan Miley Cyrus, First Lady Melania Trump ile sosyal medyadan karşılıklı olarak iğneleyici paylaşımlar yaptı.

ABD başkanlık seçimlerinde sıkı bir Hillary Clinton destekçisi olan ve 'eğer Trump seçilirse ülkeyi terk ederim' diyen Miley Cyrus hâlâ olayın şokunu atlatabilmiş değil. Sosyal medyadan laf sokmaya devam eden Cyrus'a cevap bu sefer Donald Trump'ın eşi, yeni First Lady Melania Trump'dan geldi.

Melania Trump, arabasında Miley Cyrus'ın 'Wrecking Ball' şarkısını dinlerkenki görüntüsü Instagram hesabından paylaştı. Buna karşılık Miley Cyrus da o paylaşımın görüntüsünü kendi hesabında yayınladı.

MILEY'I SİNİRLENDİRDİ

Melania Trump'ın 'yıkım güllesi' anlamına gelen şarkıda Miley Cyrus'a ufak bir gönderme yapmış olabileceği söyleniyor. Miley Cyrus bu paylaşıma oldukça sinirlenip fotoğrafa yorum bile atmadı.

Ancak Miley Cyrus'ın hayranları, Melania'nın tam tersi şekilde davranıyor olabileceğini de söylüyor. Bir hayranı "Bence Melania, Miley'e iyi davranıp buzları eritmeye çalıştı. Ama Miley bunu çok kaba karşıladı" yorumunu yaptı. ABD'nin en ünlü yıldızının, yeni First Lady ile nasıl anlaşacağı merak konusu oldu.

İşte Miley Cyrus'un o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hillary Clinton Donald Trump Miley Cyrus Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title